Πέμπτη 4 Μαϊου 2023
12:00 Modern Beer Menus: Σχεδιάζοντας μια σύγχρονη λίστα ζύθων σε επιχειρήσεις εστίασης
Ανέστης Χατζηανέστης (IBD Certified Brewer, Home Brewer, Beer o Clock, The Bar Institute instructor )
13:00 Ενδυναμώνοντας τους νέους επαγγελματίες της εστίασης μέσα από τις 20 βασικές αξίες ζωής
Δημήτρης Γκουνασέκαρα (Barista at Κοχλίας Βέροια, The Bar Institute instructor)
14:00 Εφαρμόζοντας τη zero waste φιλοσοφία στο bar
Nika Gogebashvili (Bar Manager at Ergon Αγορά EAST)
15:00 A trip to Swedish distilleries: Whisky and Gin tasting
Θάνος Μπαξεβανογλου ( Bar manager at The Rockfellas, Brand Ambassador at ProDrinks )
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΪΟΥ 2023
12:00 Wine tips & tricks: Master your wine serving skills in the bar
Δημήτρης Βακουφάρης (wine expert)
13:00 Rethinking sugar: Μόνο η ζάχαρη γλυκαίνει τα cocktails μας;
Άγγελος Αναγνωστόπουλος (Bartender at Avenue, Waka maka )
14:00 Shaken, stirred, built or rolled? Πως η μέθοδος παρασκευής επηρεάζει το cocktail μας? Ας το δούμε στην πράξη
Μάχη Κεραμιδάρη (Bar Manager at Δέντρο στο μπαρ, The Bar Institute instructor)
15:00 Η Low ABV & Aperitivo κουλτούρα στην ελληνική αγορά
Γιάννης Τσιρογιάννης ( Bartender at Giulietta Spritzeria, La Doze Bar )
16:00 10 λάθη που πρέπει να αποφύγεις για να δημιουργήσεις μια πετυχημένη επιχείρηση εστίασης
Ηλίας Μπαλαράς (Bartender at Utopia Taproom, Cevicheria, Notre Dom)
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΪΟΥ 2023
12:00 Σύγχρονες τεχνικές, εξοπλισμός και μηχανήματα στο bar
Αντώνης Βάτσος ( Owner/ founder Le Coq Tail Mix Bar, The Bar Institute instructor)
13:00 Σύγχρονος εξοπλισμός στο bar: Τον χρειαζόμαστε πραγματικά; Πώς να φτιάξεις σύγχρονα ποτά με πολύ βασικό εξοπλισμό
Αποστόλης Πασσιάς (Bartender at The Blue Cup, Speakeasy floor, Sky Spirits North Greece)
14:00 Wine at the bar, not a rocket science: Οδηγίες για τη διαχείριση του by the glass κρασιού στο bar
Δημήτρης Σιώτας (wine specialist)
ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΪΟΥ 2023
21:00 Birthday Party : Γιορτάζουμε 15 χρόνια λειτουργίας και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι !