Brewing Seminar
Σεμινάριο που απευθύνεται σε εσάς τους baristi
που σας ενδιαφέρει να επεκτείνετε τις γνώσεις σας στη παρασκευή καφέ φίλτρου και να εντρυφήσετε στη φιλοσοφία του 4ου κύματος καφέ για να προσφέρετε ποιότητα και αποτελεσματικότητα στους πελάτες σας.
Στο σεμινάριο brewing, οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στις μεθόδους εκχύλισης του καφέ και μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να κατανοούν τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα εκχύλισης.
Επίσης, εξασκούνται στη παρασκευή καφέ χρησιμοποιώντας chemex, syphon, clever dripper, french press και aero press. Το σεμινάριο ακόμα περιλαμβάνει πρακτική εκμάθηση των προφίλ αλέσματος, στη μέτρηση της έντασης του καφέ και στην καταγραφή διαγράμματος της σωστής εκχύλισης του καφέ.
Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ενημερωθεί πλήρως το 2024 για να συμβαδίζει με όλες τις νέες τάσεις, τεχνικές, συνταγές, αλλά και καταστάσεις που ο επαγγελματίας bartender θα κληθεί να αντιμετωπίσει.
Πληροφοριεσ
- Αριθμός Συμμετεχόντων: 5 άτομα
- Διάρκεια προγράμματος: 3 ημέρες x 4 ώρες
- Κόστος Συμμετοχής: 200€
- Εισηγητής : Φώτης Αποστολίδης
-
Ημερομηνίες διεξαγωγής προγράμματος: 19-21 /9 και
31/10 - 2/11