Τομάτα ή ντομάτα ;
Φρούτο ή λαχανικό ;
Τρώγεται ή πίνεται ;
Την Τετάρτη 22 Μάιου 2019 η The Bar Institute και η εταιρίες Mala Peruviana – Fos Natural Creativity και Granikal διοργάνωσαν ένα μεγάλο δωρεάν master class για τα προϊόντα D R E A T S, την καινούρια πετυχημένη συνταγή που συνδυάζει αρμονικά το “drink & eat” και επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που βλέπαμε ως τώρα τα φρούτα και τα λαχανικά.
Η παρεξηγημένη «κακή» ντομάτα του παρελθόντος, έγινε πλέον σύμμαχος της καλής υγείας και της δημιουργικής απόλαυσης.
Παρουσίασαν οι C.E.O. της εταιρίας Mala Peruviana – Fos Natural Creativity, κ. Fotis Tourkohoritis & κ.Σάκης Τουρκοχωρίτης.
Μετά το master class , ακολούθησε το Mixing Mala Peruviana Challenge , διαγωνισμός για τους δημιουργικούς και ευφάνταστους bartenders μας , οι οποίοι είδαν τη ντομάτα με άλλη ματιά και την απογείωσαν ως συστατικό για alcoholic ή non alcoholic cocktails.
Για τις παρασκευές των cocktails χρησιμοποιήθηκαν τα προϊόντα της εταιρίας Sky Spirits και τις εταιρίας Nestle, ενώ τους διαγωνιζόμενους αξιολόγησαν τρεις κορυφαίοι επαγγελματίες bartenders : ο κ. Giannis Fragos, ο κ. Yannis Kedes – ιδιοκτήτης του VOGATSIKOU 3 και ο κ. Vasilis Kalaitzis – ιδιοκτήτη του Cin Cin. Μετά το τέλος του διαγωνισμού οι κριτές έδωσαν πολύτιμες συμβουλές «αναμιγνυολογίας» σε όλους τους συμμετέχοντες.
Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Μαρκόπουλος (Paraty & Loft) , ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν ο Γιάννης Τσίρος (Cin Cin) και ο Νάκος Σιδηρόπουλος (Αρχέγονο draft).
Συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους που έλαβαν μέρος:
Γιώργος Οργκανεσιάν
Δημήτρης Βαλσάμης
Διονύσης Μοσχονάς
Δημήτρης Ιβάνοβ
Βασίλης Μαρκόπουλος
Μάχη Κεραμιδάρη
Νάκος Σιδηρόπουλος
Γιώργος Πρόΐος
Σταύρος Νατσούλης
Γιάννης Τσιρογιάννης
Agnese Franke
Βαγγέλης Μπακιργιάν
Αντώνης Παντελαίος
FOLLOW US ON:
Website : http://thebarinstitute.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/TheBarInstitute/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9BG9mnZYfmc3DoMZUUyf3Q
Instagram: https://www.instagram.com/thebarinstitute/
Email: info@thebarinstitute.gr
Leave a Reply