“ΔΑΣΚΑΛΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ….” – TBI Family jewels : Nikos Mantzaridis

“ΔΑΣΚΑΛΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ….” – TBI Family jewels : Nikos Mantzaridis

Όταν ο Νίκος ήρθε στη The Bar Institute τον Οκτώβριο του 2012,  είχε ήδη πίσω του αρκετά χρόνια εργασιακής εμπειρία πίσω από το μπαρ, και αυτό φαινόταν στις κινήσεις , στον τρόπο σκέψης και στη φιλοσοφία του. Ταυτόχρονα όμως είχε και πάθος για εξέλιξη και νέα γνώση πράγμα που τον έκανε εξαιρετικά συνεπή ως σπουδαστή αλλά και του έδινε ώθηση να γίνει καλύτερος επαγγελματίας ………και αν έγινε λέει !!!!!

Ολοκληρώνοντας το Bartending Basic Course, εργάστηκε για λίγο στην Ελλάδα και έπειτα έφυγε στο Μαϊάμι , όπου και ζει και διαπρέπει μέχρι σήμερα. Είναι από τους πλέον γνωστούς bartenders στη “south east coast”– το γράφω στα αμερικάνικα , έτσι όπως το λέει ο ίδιος – και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει δημιουργήσει ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό που περιλαμβάνει συμμετοχές σε τελικούς διαγωνισμών , τοπικού και εθνικού επιπέδου (Bombay Saphire gin – Miami’s final 3 , Disaronno mixing star – South East Coast final 5 , In Honor of Luis Salgar  Competition only invitational bartenders creative from all over Maimi)

Daskale gia esena..N.Mantzaridis

Ο Νίκος , έχει δουλέψει ως bar manager στο caffe Martier στη Delray Beach αλλά και ως consulter στο Old Arcade Speakeasy Bar . Σήμερα ετοιμάζει cocktails για τους πελάτες του Beaker and Grey και πρόσφατα έγινε brand mixologist του “Mastiha Fos” και ambassador του Chilled 100 magazine για την περιοχή του Μαϊάμι.

Τελευταία εμφανίστηκε στο NBC, όπου παρουσίασε μία από τις ευφάνταστες δημιουργίες του, σε εθνικό δίκτυο.

Ευρηματικός , άκρως επικοινωνιακός ,  εργατικός και τολμηρός , με ήθος και αξίες  ο Νίκος δεν ξεχνάει ποτέ από πού ξεκίνησε και πάντα αναφέρεται  με ευγνωμοσύνη στα «εφόδια» που πήρε από τη The Bar Institute.

 «Φίλε μου Νίκο, να μας κάνεις πάντα περήφανους! Άνθρωποι σαν και εσένα μου θυμίζουν τους λόγους για τους οποίους έγινα Bar Trainer»

Στέφανος Παρασκευούδης

About the Author