Που ειναι ο Χαρης? @ TBI Family jewels: Harry Karakatsanis

Που ειναι ο Χαρης? @ TBI Family jewels: Harry Karakatsanis

Ο Handsome Harry γνήσιο διαμάντι της The Bar Institute, ακολουθεί μια πορεία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του  και στο έμφυτο ταλέντο του.

Το Δεκέμβριο του 2013,  ολοκλήρωσε το Bartenders Basic Course και αφού εργάστηκε σε bars της Θεσσαλονίκης, ανέλαβε  να φέρει εις πέρας  πολλές από τις προωθητικές εκδηλώσεις της The Bar Institute.  Ταυτόχρονα , μετά από πολύ επιμόρφωση και επιμονή από μέρους του, συμμετείχε ως εισηγητής στα εκπαιδευτικά προγράμματα  των νέων bartenders της σχολής.

Πάντα πρόθυμος και ευγενικός,  διατηρεί  χαμηλούς  τόνους στη συμπεριφορά του  αλλά καταφέρνει να κερδίζει τους πάντες (ειδικά το γυναικείο φύλλο) ,με τη γοητεία, το ταλέντο και  το αυθόρμητο  χαμόγελό του.  Είναι εκνευριστικά ωραίος με πουκάμισο και γιλέκο και εκνευριστικά αργοπορημένος σε  κάθε του ραντεβού (γι αυτό και όλοι τον ψάχνουν….)

Ο Χάρης είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης,  άξιος, εργατικός, φιλόδοξος και αγαπάει υπερβολικά το bartending. Γι αυτό το Φεβρουάριο του 2016, εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη και έφυγε στο Λονδίνο, τη μητρόπολη της δουλειάς μας,  για να δουλέψει ως bartender αρχικά στο MintLeafbar, ενώ αργότερα τον κέρδισε το  bar του Hyatt Regency LondonThe Churchill, όπου εργάζεται και διαπρέπει μέχρι σήμερα.


«Ένα χρόνο μετά , Χάρη, ακόμα σε αναζητούμε και μας λείπεις , αν και τώρα ξέρουμε ότι καθυστερείς γιατί κάνεις θαύματα στο Λονδίνο». 

Take your time mate!


haris

FOLLOW US ON:

Website : http://thebarinstitute.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/TheBarInstitute/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9BG9mnZYfmc3DoMZUUyf3Q

Instagram: https://www.instagram.com/thebarinstitute/

Email: info@thebarinstitute.gr

About the Author